fbpx

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

  • Rekisterinpitäjä:Rusko Bike Park / Hade Bros Oy, Timonkuja 1, 91500 Muhos
  • Yhteyshenkilö:Henry Haataja p. +358 50 328 7456, myynti@hadebros.fi

 

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Käytämme sivustollamme evästeitä ja keräämme tietoja sivustoanalytiikan, verkkokaupan sekä yhteydenottolomakkeiden kautta. Keräämämme tiedot auttavat meitä kehittämään markkinointiamme ja palveluitamme.

Sivustoanalytiikka

Keräämme analytiikkatietoja parantaaksemme sivustomme käyttökokemusta, sekä suunnitellaksemme ja kehittääksemme asiakaskokemusta ja palveluitamme.

Verkkokauppa

Säilytämme verkkokauppaan annetut tiedot henkilön nimestä, sähköpostiosoitteesta ja joissakin tapauksissa puhelinnumerosta tai toimitus- ja laskutusosoitteesta rekisterissämme. Voimme käyttää niitä markkinointitarkoituksissa, kuten sähköpostitse lähetettävissä uutiskirjeissä. Uutiskirjetilauksen voi perua milloin tahansa.

Verkkokauppamme ei säilytä luottokortti- tai pankkitilinumeroita, eikä mitään muitakaan asiakkaan maksutapahtumaan liittyviä tietoja. Maksutapahtuma on salattu ja siinä noudatetaan Luottokunnan ja pankkien turvamääräyksiä.

Yhteydenottolomakkeet

Sivustollamme on käytössä yhteydenottolomakkeita, jotka keräävät henkilön nimen, sähköpostiosoitteen ja joissakin tapauksissa puhelinnumeron. Käyttäjän lähettäessä lomakkeen, annetut tiedot tallentuvat rekisteriimme. Voimme käyttää niitä markkinointitarkoituksissa, kuten sähköpostitse lähetettävissä uutiskirjeissä. Uutiskirjetilauksen voi perua milloin tahansa.

Tietojen käsittely ja luovuttaminen

Tietoja käsittelevät vain asianmukaiset henkilöstömme jäsenet eikä tietoa jaeta tarpeettomasti eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika, joka riippuu kerätyn tiedon luonteesta. Verkkosivujemme kautta kerätyt tiedot ovat ainoastaan yrityksen omiin tarkoituksiin, jotka on kuvattu yllä.

Sivustollamme on käytössä SSL-varmenne, jolla palveluntarjoajan identiteetti on varmennettu. SSL-varmenne varmistaa salatun yhteyden käyttäjän koneen ja palvelimen välillä. Suojauksen voimassaolo on nähtävillä selaimen osoiterivin yhteydessä.

Rekisteröidyn oikeus henkilötietoihin

Rekisteröidyllä, eli palvelun käyttäjällä, on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisua, poistamista tai siirtoa järjestelmästä toiseen. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä, oikeus peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojen käsittelylle, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle ja oikeus kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.

YHTEYSTIEDOT

info@ruskobikepark.fi

+358 50 321 1295

Rusko Bike Park

Ruskotunturintie 10

90620 Oulu

AUKIOLOAJAT

Avataan 21.5. klo 11.00

ota meidän somekanavat haltuun